Hovedsponsor

ledig

Delsponsor

ledig

Bilsponsor

Geilo Auto

Utstyrssponsor

output NaX6sX

Sponsorer

Skrevet av Håvard Bøkko on . Posted in Håvard

Har du lyst til å inngå et sponsorsamarbeid med meg? Se en oversikt over muligheter HER! 


Hoved
sponsor

Jeg har for tiden ingen hovedsponsor. Dette er et sponsormerke som er gjennomgående på alt av klær, til og med på konkurransetrikoten på alle løp utenom OL. 

Delsponsor
Dette er det vi kaller "Mellomgenser". Det vil si logoplasseing på alt av tøy, utenom løpstricoter. 
Mulighetene er mange, og hvis du er interessert i å vite mer kan du klikke deg inn på "Bli sponsor" eller "HER" i første linja på denne siden. Du kan også sende meg en mail via "Kontakt meg"


Bilsponsorer

Geilo Auto Etter nesten 10 år med Nissan levert av Gol Auto, har jeg nå inngått en ny avtale med Geilo Auto. De er nyoppstartet Mazda-forhandler, og leverer en Mazda CX-5 til meg. Bilen er en kjempefin SUV, og bland de mest populære bilene i Norge de siste årene. Stikk innom kompisene mine Atle og Erik for en hyggelig bilprat. 

Per dags dato har jeg ingen egne bilsponsorer på bilen min. Hvis du vil se logoen din på bilen min og bli med på sponsorlaget mitt er det bare å ta kontakt! 


Utstyrssponsorer


 2XUKompresjons- og treningstøy av beste kvalitet. Jeg bruker 2XU daglig, både på trening og etter trening. Hvis du vil prøve kompresjonstøy for å få mer ut av treningen og bedre restitusjon burde du prøve 2XU. Jeg bruker mest kort og lang tights, restitusjonstights, restitusjonssokker, sykkelbuksene samt  trøyer som jeg bruker under tricoten! 

Geilo Sport
Geilo Sport har alltid vært den faste sportsbutikken min hjemme. Her finner du alt du trenger og de kan hjelpe deg med alt! Siden 2006 har jeg hatt en sykkelavtale mellom Geilo Sport og Foss Sykler. De sponser også med sykkelkofferter (det ER forbruksvare!) samt service på sykkelen når det trengs. 

trek logo
Siden 2006 har jeg alltid syklet på en Trek-sykkel. Aldri har jeg ønsket meg en annen sykkel heller. Det var Geilo Sport som ordnet avtale hos Foss Sykler, og etter det har jeg hatt ny racer-sykkel og ny offroad-sykkel hvert år! Sykkel er viktig treningsutstyr for skøyteløpere, så jeg er veldig fornøyd med å sykle på en Trek!


Oakley
Oakley er vel den mest kjente brilleprodusenten i verden, og best er de også. Jeg har brukt Oakley i mange år nå, og er kjempefornøyd. Jeg er avhengig av briller på isen og ellers i den daglige treningen! Oakley har briller og glass til alle situasjoner. Polar
Pulsklokke er et viktig treningsverktøy for meg. På nesten alle treningsøktene mine bruker jeg pulsbelte og legger inn filene på nett, hvor jeg finner all informasjonen jeg trenger. 
Nå bruker jeg Polar V800 og V650 på sykkel. I tillegg har jeg Watt-pedaler fra Polar som er til god hjelp for å få riktig intensitet på forskjellige sykkeløkter. 

Asics
På all trening som ikke innebærer sykkel eller skøyter er det viktig med gode joggesko. Dette for å unngå skader, og for at kvaliteten på treningene skal bli så bra som mulig. Jeg bruker Kayano og DS Trainer til løping og oppvarming, og Gel-Blast og Gel-Resolution til innendørs trening og lavarbeid og er kjempefornøyd med alle modellene! 

Robito
Robito har i alle år vært med på å støtte meg, og hjulpet meg med å få tak i bra utstyr som passer til meg. Fremdeles sponser Kjell meg med rullskøyte-og slipeutstyr. En stor takk til Kjell som har vært med i alle år! 

Tjenestesponsorer
Accepta - Kopi
Jeg har et aksjeselskap hvor Accepta er min regnskapsfører